26 juni 2023
19:00

Seger mot BSK

Seger i derbyt

Efter den nesliga förlusten i förra veckans derby mot TSK studsade Röttåvitt tillbaka och vann mot BSK med 0-3 efter 0-0 i halvlek.
Efter ganska jämn första halvlek där BSK började starkt och hade en trippel chans på en hörna så jobbade vi successivt in oss i matchen och sista 20 min av första så är knappt BSK över på vår planhalva.
Ett taggat Röttåvitt dominerade sedan hela andra dock var BSK starka på fasta och vi gav dem massor med sådana lägen tyvärr.
En vis man sa till mig när det var 20 kvar.
” Det här vinner antingen BSK med 1-0 eller vi med 3-0” efter vi hade bränt ett flertal kanonlägen i andra.
Efter ett vackert anfall där Freding kom runt på kanten och spelade snettinåtbakåt till Leo som stötte in 0-1 så började vi få feeling och när sedan Freding gjorde 0-2 på ett liknande sett efter passning från Zaya kändes det tryggt och sedan som en blixt från en klarblå himmel så sicksackade sig Vristel förbi sex man och gjorde 0-3. Kan ha varit årets mål hittills.